Els manifestants radicals intenten fer caure un helicòpter policial amb coets

Les protestes en Barcelona han arribat a un punt àlgid, sense retorn, de violència extrema pels enfrontaments amb la policia
Cremen els primers objectes en Barcelona | CatInfo

Les protestes en Barcelona estan arribant a un punt crític, de no-retorn. La reacció a la sentència del Tribunal Suprem sobre la qüestió judicial del procés independentista pareixia que arribaria al moment més àlgid el mateix dia de la seua publicació, el dilluns 14 d'octubre. No obstant això, les tres nits des del coneiximent de les condemnes protagonitzen les portades de tots els mitjans generalistes d'Espanya pels impactants episodis protagonitzats pel foc i les càrregues policials.

Ahir a la nit, els manifestants radicals van cremar cotxes, alhora que es viralitzaven, també, imàtgens de diferents atropellaments en Tarragona per part de la policia. La violència injustificable per part de la desobediència civil va fer-se evident quan, cap a la primera hora de la matinada, els radicals van intentar fer caure un helicòpter de les forces de seguretat amb focs artificials. A més, van tirar objectes amb àcid als agents.  

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Localitzat 'el senyor de la motoserra', narco colombià fugitiu, en València" "Vídeo: Li peguen una pallissa un home que intenta apagar un foc en Barcelona"