Uns radicals li peguen una pallissa un home que intentava apagar un foc en Barcelona

Les flames, el fum i les barricades van ser els protagonistes d'anit en moltes ciutats catalanes
El radicalisme va cremar Barcelona i el seu mobiliari | Twitter

El dia següent de la publicació de la sentència del Suprem, la jornada ha estat marcada per les protestes i, en paral·lel, per l'alteració de l'ordre públic. Els protagonistes de la nit d'ahir, 15 d'octubre —el foc, les barricades i els crits— van generar indignació entre gran part de la societat catalana. I això ha fet que es difonga massivament una situació esperpèntica. Un home, que va procedir a apagar un dels focs amb un extintor en Barcelona, va ser atacat per un grup de radicals, que el van fer caure en terra i li van pegar una pallissa.

Tal com es pot vore en el vídeo, uns jóvens intenten cremar quatre contenidors plens de fem i cartons en la rambla. En vore-ho, un home s'acosta per a extingir les flames. El grup intercepta la seua acció i l'ataca. Ell reacciona fent ús de l'extintor. Finalment, a traïció, un dels manifestants l'agarra pel coll, mentres dos altres el fan caure i procedixen a pegar-li puntades.

Incertesa per l'estat de la víctima

Pocs segons després, l'operatiu policial va avançar i va generar la fugida dels radicals que havien quedat en la zona. Uns quants agents —amb l'ajuda d'un vianant, segons pareix— es van encarregar d'apagar el foc. Lamentablement, en el vídeo no es pot vore què va passar exactament amb l'home apallissat.

L'home va intentar apagar un dels focs originats per les protestes violentes | Cedida

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben al conductor que va abandonar a un home que havia atropellat en Sagunt" "Guàrdia Civil pega a dona per una discussió dels seus fills en Castelló"