Un menor, de 17 anys, ferit greu en ser apunyalat el dia de Nadal en València

La víctima estava intentant festejar amb dos amigues de l'agressor
Els fets es van produir en el parc del carrer del Mestre Sosa | Google Maps

La Policia Nacional de València busca a un xic que, presumptament, apunyalà a un menor, de 17 anys, que estava intentant festejar amb dos amigues seues. Els fets es van produir el dia de Nadal, cap a les 21 hores, en el parc del carrer del Mestre Sosa, molt prop del carrer de Sant Vicent Màrtir.

Segons informa 'Levante-EMV', la víctima, juntament amb un amic, també menor, estava intentant festejar amb dos xiques. Quan l'agressor els va vore es va arrimar i va començar a discutir amb els dos xavals. Una discussió que va anar pujant de to i va acabar en una baralla a punyades entre l'autor de l'apunyalament i la víctima.

Segons alguns testimonis, una volta el menor el tenia pràcticament immobilitzat en terra, el xic a qui busca la Policia va traure una navalla i li pegà fins a huit punyalades en la panxa. En donar-se compte, l'amic de la víctima va avisar ràpidament al 112, mentres que l'agressor i les dos xiques van pegar a fugir en direcció cap a una de les boques del metro de Jesús.

El menor va ser operat d'urgència

Ràpidament, van arribar diferents patrulles de la Policia Local i la Policia Nacional, que van atendre al xic fins que va arribar una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), que va estabilitzar a la víctima i la va traslladar a un hospital de València a on va ser operat d'urgència i a on es recupera de l'agressió.

En arribar la Policia, els tres xics ja havien fugit i va ser impossible agarrar-los. Tot i això, gràcies al reconeixement per part d'un testimoni i a una gravació de la baralla que es va produir minuts abans de l'apunyalament, la Policia ha pogut identificar a l'agressor, a qui estan buscant per a detindre'l i que passe a disposició judicial en les pròximes hores per un delicte d'intent d'homicidi.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La defensa de l'exmarit d'Oltra demana la repetició del juí" "La mala notícia que ha rebut Roberto Leal a pocs dies de donar les campanades"