La menor violada a Igualada perd l'audició d'una oïda per l'agressió

La jove de 16 anys, que roman ingressada i es recupera "progressivament", haurà de portar audiòfons a causa del colp rebut al cap
Façana de l'hospital on es troba ingressada la menor | Hospital Sant Joan de Déu

La menor de 16 anys violada en eixir d'una discoteca la matinada de l'1 de novembre a Igualada (Barcelona), ha perdut un 90% de l'audició d'una oïda a causa del colp que li van donar els presumptes agressors al cap.


La jove s'ha sotmés a diversos exàmens per a avaluar la seua capacitat auditiva i que haurà de portar audiòfons.


Fins ara, ja ha sigut intervinguda en quatre operacions a causa de les múltiples lesions que va patir en la salvatge violació a Igualada, els autors de la qual encara romanen en crida i cerca per les autoritats, però segueix sense saber-se res sobre ells.


La jove segueix ingressada a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona on es va recuperant "progressivament", i que la investigació dels Mossos d'Esquadra per a trobar als presumptes agressors segueix sota secret d'actuacions.


La mare de la menor ha sol·licitat que la seua filla reba una major atenció per part dels psicòlegs, ja que considera que la rebuda de moment no basta i que requereix més necessitat de curar per altres vies més eficients el trauma patit.

Enfrontament amb Irene Montero

 

També va arremetre precisament fa pocs dies contra la ministra d'Igualtat, Irene Montero, per "la fredor" amb la qual la política va tractar l'assumpte en Twitter. També li va exigir que s'aplicara la 'pena de mort' als violadors, mostrant-se així destrossada després del cruel esdeveniment del qual va ser víctima la seua filla a Igualada, i que continua patint greus conseqüències diversos dies després de l'atac.


Molt polèmic va ser també el tuit de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, amb el qual va condemnar l'agressió a la menor. En el seu tuit, la ministra va demanar que "la festa i la nit siguen nostres", la qual cosa li va valdre severes crítiques per part de l'oposició i de l'opinió pública.


L'advocat de la família, Jorge Albertini, ha criticat per la seua part "l'acarnissament i la brutalitat amb la qual va ser colpejada" la menor, al mateix temps que mostrava la seua confiança que els autors de l'agressió siguen detinguts prompte.


Instal·lació de cambres

 

Fonts municipals han agregat que l'Ajuntament d'Igualada ha començat els tràmits per a instal·lar a principis de 2022 càmeres de vigilància en el polígon on van succeir els fets.


El consistori ha remarcat que aquesta mesura forma part d'un pla de millora del polígon que fa tres anys que està en marxa i pel qual ja s'han renovat l'asfalt i les voreres de la zona.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"S'incendia un camió carregat de gasoil després d'un accident a Soneja" "Alerten perquè no t'estafen amb les monedes de dos euros"