Mercadona elimina les bàscules per a pesar i etiquetar el pa i la brioixeria

A partir d'ara, els productes es pesaran en les caixes
Imatge d'arxiu de Mercadona. | Mercadona

 

Mercadona segueix amb els canvis en totes les seues tendes i ara ha començat a eliminar les bàscules per a pesar i etiquetar els productes tant de fleca com de brioixeria que es venen a orri, tal com explica ‘Economia Digital’. Juan Roig ha decidit que no vol que els seus clients pesen el seu propi menjar i ara seran els caixers els encarregats de realitzar esta tasca.

L'autoservei en la secció de forn havia funcionat des de la incorporació de la secció en totes les seues tendes. El funcionament era senzill: la màquina pesava, imprimia l'etiqueta i es pagava en caixa. Però la cadena ha descobert que alguna cosa falla dins d'este sistema.

El fet de pesar el pa i la brioixeria a granel no suposava massa complicacions, ja que solament es disposava de dos categories: la de pans senzills, amb preu reduït, i la brioixeria elaborada amb un preu per quilo més elevat.

El fet de servir-se cadascun podia donar lloc a errors i fraus. L'autoservei i el pes i etiquetatge dels productes frescos ha sigut una tendència que els supermercats han anat rebutjant de forma progressiva per la pèrdua generada a causa dels fraus. El consumidor pot etiquetar una fruita més barata o introduir producte després que imprimisca l'etiqueta amb el pes.

Els clients de Mercadona ja no hauran de pesar la fruita, la verdura i el pa.  | Mercadona

 

L'empresa vol agilitar el procés de compra

Segons l'empresa de Roig, el nou sistema de pesar el pa i la brioixeria a granel en caixa troba agilitar el procés de comprar i no reduir l'índex de frau que tal com afirmen és molt baix. D'esta forma, Mercadona vol millorar l'experiència del client, ja que els caixers, molt més familiaritzats amb el procés, pesen i etiqueten de forma més ràpida i sense equivocacions.

Cal destacar que este canvi afectarà a tots els productes frescos de la secció del forn. Els productes més venuts del forn com les barres de pa amb preu estàndard, continuaren mantenint el seu codi de barres com fins ara.

La companyia segueix amb esta eliminació en els nous models de tenda que preveu la renovació completa de tots els establiments l'any 2023. Cal destacar que la cadena també ha aplicat este mateix canvi a la secció de fruites i verdures.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"LLISTA: Els 5 productes de Lidl que hauríem de tindre tots a casa" "FLIPA: Mercadona respon així a un client indignat per un dels seus productes"