Mercadona ven colònies per menys de 10 euros amb olors similars a marques com Cacharel, Hugo Boss o Giorgio Armani

L'empresa valenciana triomfa amb la seua línia de colònies 'Como Tú'
Mercadona ven colònies per menys de 10 euros amb olors similars a marques com Cacharel, Hugo Boss o Giorgio Armani | Mercadona

Mercadona s'està convertint en un referent en el nostre país gràcies als seus productes de 'marca blanca' i que, en moltes ocasions, no tenen gens que envejar-li als productes de marques consolidades. Així ho creuen la majoria dels seus clients, que a sovint es decanten per les ofertes pròpies de la cadena de supermercats valenciana.

Un clar exemple d'açò és la línia de colònies 'Como tu' dels supermercats, que conté colònies i perfums tant per a home com per a dona, i que en la majoria de casos imiten les olors de marques mundialment reconegudes com Giorgio Armani, Hugo Boss, Cacharel, Lancome, Chanel o Calvin Klein. 

Les colònies 'Como tu' solen tenir preus que ronden els 9 euros en flascons de 100ml, encara que Mercadona ven també altres colònies que superen eixe preu i no formen part d'eixa mateixa línia de productes, però que segueixen la línia marcada pels anteriors.

Colonies 'Como tu' de Dona de Mercadona

Como tu Amor: Este perfum fa olor com el conegut Amor Amor de Cacharel, i fins i tot imita la seua presentació amb un pot roig que també arriba a altres productes de la mateixa marca, Desodorante Amor, Bodi Milk Amor o Gel de Bany Amor.

Perfum i productes Como tu Amor de Mercadona | cedida

-Como tu Libertad: Esta colònia que trobareu en un pot blanc amb el tap verd recorda a l'olor del perfum Eau de Lancome.

-Como tu Fantasía:: Perfum que imita l'olor de 'Nina', de Nina Ricci, i que trobareu en els prestatges de Mercadona en un pot rosa.

Colonia Como tu Fantasía de Mercadona | cedida

 - Como tu Noche: Este perfum recorda fins a a dos colònies diferents, Anais Anais de Cacharel i, segons alguns clients, a J'Adore de Dior, i la trobareu en Mercadona amb una botella blanca i tap negre.

- Como tu Pasión: També ho trobareu en una botella blanca però amb el seu tap de color roig, i vos recordarà al perfum Intuition de Estee Lauder.

Colonia Como tu Pasión de Mercadona | cedida

Colonies 'Como tu' per a home de Mercadona

- Como tu Fuerza: Segueix el mateix model d'envàs que els productes anteriors i també presenta les seues varietats en gel de bany, desodorante i 'bodi milk'. En este cas, la colònia recorda a li Male, de Jean Paul Gaultier.

- Como tu Aventura: Colònia que trobareu en un pot negre amb tap blau i que imita a Ferenheit de Dior.

Como tu Aventura de Mercadona, semblant a Fahrenheit de Dior | cedida

- Como tu Viento: Vos recordarà a Aqua di Gio de Giorgio Armani i la trobareu en Mercadona amb un pot negre i tap verd.

Colonia Como tu Viento de Mercadona, semblant a Aqua di Gio de Giorgio Armani | cedida

Altres colonies de Mercadona

A més de la seua línia de colònies 'Como tu', Mercadona ven també altres perfums de marca pròpia que imiten l'olor de reconegudes marques internacionals.

- Gesto: Colònia per a homes que imita l'olor de Boss, d'Hugo Boss. El seu pot és rectangular i transparent amb un dibuix abstracte de tons marrons. Val 6,70 euros.

Colonia Gesto de Mercadona | cedida

- Criterio: Imita l'olor de Terre d'Hermès, de la marca Hermès, i la trobareu en un curiós pot poliforme de color gris. El seu preu és superior als anteriors, amb un pot de 60 cc per 13,50 euros.

Colonia Criterio de Mercadona | cedida

- Límite for Her: Perfum per a dona similar a IN2YOU de Calvin Klein i que trobareu en un xicotet pot transparent amb motius roses. El seu pot de 100 cc val 5,90 euros.

- Mongotas de Manzana: Colònia de dona que imita a Be Delicious de DNKY i feta amb essències de notes verdes, fulles de violeta, poma, toronja i magnolia. El seu pot de 70 cc costa 3,70 euros i ho trobareu en un pot allargat transparent amb el perfum de to rosaci.

Mongotas de Manzana de Mercadona | cedida

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TERRIBLE: La duríssima malaltia del fill de 4 anys de Santi Cañizares" "TERRIBLE: Així viuen els ancians que van guanyar el Gros de 2016 en esta residència espanyola"