Més de 30 multes per incomplir la normativa sanitària en Alacant

Dos d'elles s'han posat per fumar sense respectar la distància de seguretat
Més de 30 multes en Alacant | PLV

El dispositiu de la Policia Local d'Alacant per al control de les mesures sanitàries de protecció anti Covid-19 ha posat al llarg d'este diumenge un total de 29 actes de sanció per no portar la mascareta i dos per fumar sense mantindre la distància social de dos metres.

També s'ha multat a tres establiments per superar l'aforament, s'ha tancat un local en platja Sant Joan per excés d'horari i un altre en el carrer de Sant Ferran obert amb llicència de pub amb excés d'aforament i per compartir pipes.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, José Ramón González, ha assenyalat que «la matinada del diumenge al dilluns ha sigut més tranquil·la i les patrulles del dispositiu han continuat fent les faenes d'informació i control de les mesures de protecció sanitària tant en establiments com de caràcter personal sense baixar la guàrdia per a garantir el compliment de les noves mesures imposades davant de l'evolució de la pandèmia».

D'altra banda, s'han alçat sis actes per consum de substàncies estupefaents en la via pública i dos detinguts per resistència i furt, respectivament, este últim en la platja del Postiguet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Se salta la quarantena després de fer-se la PCR, que ha donat positiu, en Albal" "Falsifiquen més de 7.500 peces de roba valorades en 150.000 euros en Orpesa"