Mil euros de roba furtats en tendes d'un centre comercial d'Elx

Es disposaven a robar en altres localitats de la zona
Imatge d'un centre comercial | Àngel

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), a quatre persones, tres hòmens i una dona d'entre 18 i 54 anys, acusats de furtar quasi 1.000 euros en roba i complements de diferents tendes d'un centre comercial.

Segons ha informat este cos de seguretat en un comunicat, els agents estaven fent un control en l'eixida d'este centre comercial quan van vore que els ocupants d'un cotxe es comportaven en vore'ls de manera alterada i nerviosa, al mateix temps que amagaven alguna cosa davall dels seients.

Després de donar l'alt al vehicle van poder descobrir què eren els objectes amagats davall dels seients: alarmes de les què s'utilitzen en les tendes per a evitar que furten les peces de roba. En el maleter del cotxe, a demés, hi havia una gran quantitat de roba de diferents establiments.

Els agents van acudir a les tendes i els encarregats els van poder confirmar que les peces acabaven de ser robades. En les càmeres de seguretat es va vore quina era la manera d'actuar del grup: la dona i el més jove dels integrants del grup accedien al local i actuaven com a mare i fill. 

Agarraven peces que després ficaven en el provador, a on desactivaven les alarmes, per a després traure-les de la tenda en una bossa que una volta fora entregaven als altres dos components del grup.

D'esta forma van conseguir un botí de quasi 1.000 euros en un parell d'hores. Els detinguts, que residien fora de la localitat d'Elx, s'havien desplaçat fins allí per a fer este robatori i, pel que pareix, tenien intenció d'acudir a altres localitats per a continuar amb les seues actuacions. El conductor del vehicle no tenia permís de conduir, per això també li va ser imputat un delicte contra la seguretat del trànsit.

Totes la peces recuperades van ser entregades als seus propietaris i els arrestats, de nacionalitat espanyola i marroquina, van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Elx.

  

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un ferit de gravetat i dos lleus en el 'Bou de Nadal' de Quartell" "Caos en Gandia: Un home amb una navalla entra en la Biblioteca Central"