Mor Alba Ojeda, la xiqueta de Torrent amb paràlisi

Alba, de 10 anys, patia nombrosos problemes respiratoris i seqüeles físiques
Imatge de la família amb Alba desitjant bones festes en l'any 2012 | Facebook 'Apoyo a Alba Ojeda García'

 

Este matí ha mort Alba Ojeda, la xiqueta de Torrent, a la comarca de l'Horta Sud, que en el 2010 va sofrir una parada cardiorespiratòria en un centre mèdic mentre estava esperant un Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU). Ha mort després d'anys intentant eixir de les greus seqüeles que li va causar eixa parada, segons informa del fet Las Provincias.

La família va impulsar pràcticament en tota la Comunitat una recollida solidària de taps de botelles a favor de la menor valenciana. A banda d'aquesta recollida de taps, els seus pares portaven endavant actes benèfics, carreres solidàries i inclús la venda de samarretes per ajudar a la causa.

La denúncia de la família seguix sense resoldre's

Alba, de 10 anys, patia nombrosos problemes respiratoris i seqüeles físiques. La família ho va denunciar en el seu moment com una negligència mèdica que va succeir el 9 d'octubre de 2010, però este fet encara seguix als tribunals sense resoldre's, segons informa el mitjà abans esmentat.

La família ahir va comunicar que estava fluixa

La família va emetre mitjançant la pàgina que gestionava en la xarxa social de Facebook 'Apoyo a Alba Ojeda García' els darrers passos que estava donant, on va detallar ahir dimecres que la menuda estava «amb molts mocs, necessita aerosol i ha començat amb antibiòtic», i també que «l'antibiòtic la deixarà encara més fluixa».

Una gran mostra d'estima a les xarxes socials

La xiqueta menor de Torrent al llarg de la seua lluita per superar totes les fronteres que li s'estaven ocasionant va tindre un gran suport arreu del territori, i el seu comiat no ha sigut menys perquè les xarxes socials s'han omplit de mostres d'estima i ànim a la família.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Dos carrils de la V-30 a València tallats per una furgoneta incendiada" "Dos ferits en un incendi d'un habitatge a Benicarló"