Mor assassinat a tirs el raper Young Dolph

L'artista va ser sorprés per un cotxe quan eixia d'un establiment de comprar galetes, provocant la seua mort sobtada als 36 anys
Mor assassinat a tirs el raper Young Dolph |

El raper Young Dolph, de 36 anys, ha sigut assassinat a tirs a Memphis (Tennessee, els Estats Units) aquest dimecres quan eixia d'una botiga de galetes que havia anat a comprar per a la seua mare.
Segons declaren diversos testimonis que es trobaven en el lloc del crim, un cotxe es va detindre a la porta i, des d'una de les finestres davanteres, va obrir foc contra l'artista.

"Estava dins de Makeda's Cookie's i algú se li va acostar i li va llevar la vida", va assegurar Mareno Myers, cosí de l'artista mort.

Commoció als Estats Units després del seu assassinat

 

Adolf Robert Thornton Jr, més conegut popularment com a Young Dolph, era tota una estrela del rap estatunidenc, després que llançara el seu primer àlbum en 2016, 'King of Memphis', i fins a sis produccions més durant tots aquests anys, destacant especialment temes com 'Majory on the river'.

El respecte i afecte que s'havia guanyat en la indústria durant tots aquests anys s'ha posat de manifest en les últimes hores, després de transcendir la seua mort, amb diverses personalitats mostrant el seu condol públic en xarxes socials.


"Maledicció. Això fa mal. Descansa en pau, Dolph", ha escrit el productor i raper Quavo en les seues xarxes socials. Aquestes mateixes s'han omplit de missatges de record i afecte cap al raper, i de moment no hi ha sospitosos d'aquest assassinat, segons la pròpia policia de Memphis. 

La veritat és que fa a penes una setmana el mateix Young Dolph va compartir en les seues xarxes socials un vídeo promocionant aquesta mateixa botiga de galetes.


Desafortunadament, no era la primera vegada que el raper era sorprés per a intentar matar-li. Ja en 2017 un atac amb una arma li va deixar diverses ferides, encara que cap de gravetat.

En aquells dies va atribuir aquest intent d'homicidi a l'enveja que estava despertant en la indústria del rap el seu èxit. També en aqueix mateix any, va patir més de cent trets des d'una camioneta mentre estava a Charlotte (Carolina del Nord), un atemptat del qual afortunadament va eixir il·lés.

Avís Policia Memphis

 

La Policia de Memphis, que està investigant l'assassinat del raper, va qualificar el tiroteig i la seua mort com una acció "sense sentit" i un "horrible acte de violència".


A més, segons assenyala el Departament de Policia de Memphis, "no hi ha cap sospitós en aquest moment".


A més, va demanar als habitants de Memphis que mantingueren la calma i els va instar a quedar-se a casa mentre investiguen la mort del músic, que ja havia patit almenys dos atacs més anteriorment.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Destitueixen la subdirectora de la presó de Villena per fingir un atac" "Trenca el nas al seu examinador del permís de conduir després de suspendre la prova"