Mor Florin Opritescu, actor romanés Vlad Dragic de 'Mar de plástico'

L'intèrpret es va fer conegut pels seus papers en 'Mar de Plástico' i la pel·lícula Sota zero, i es trobava lluitant contra una leucèmia que li van diagnosticar durant la pandèmia

Florin Opritescu, va néixer a Romania, però va obtenir el seu reconeixement a Espanya on va realitzar diversos papers secundaris en diverses pel·lícules de cinema i, especialment, per interpretar a Vlad Dragic en la segona temporada de la sèrie 'Mar de plástico' (Netflix).

L'actor havia pujat fa algunes setmanes un vídeo contant que a l'octubre de l'any passat, durant la pandèmia, li va ser diagnosticada Leucèmia i després d'un llarg tractament i rebre el trasplantament de cèl·lules mares i medul·la osea del seu fill, li havia guanyat a la malaltia.

<

>
No obstant això en el dia de huila comunitat d'actors espanyols va acomiadar a l'intèrpret, que va morir a causa d'este càncer, amb profunda tristesa.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor l'snowboarder Marko Grilc, de 38 anys en els Alps" "La prova d'ADN que pot fer un tomb al crim de les xiquetes d'Alcàsser"