Mor un home de 44 anys d'un colp de calor mentres que treballava en Onda

L'home treballava durant una de les ones de calor més importants de la història
El divendres, la Comunitat va patir una de les ones de calor més importants de la seua història | Arxiu

 

Un home de 44 anys de l'Alcora, dins de la comarca de l'Alcalatén en Castelló, ha mort este dissabte de matinada amb signes d'un colp de calor, després d'ingressar en l'Hospital General de Castelló, 

El mort es trobava en la localitat castellonenca d'Onda, en la comarca de la Plana Baixa, durant la seua jornada laboral, a les 19.35 hores del passat divendres, quan una de les més importants ones de calor de la història afectava a la Comunitat Valenciana

L'home va requerir els servicis d'una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) perquè el traslladara a l'hospital, a causa de les altes temperatures, segons han confirmat fonts sanitàries.

Seguidament, l'home va ingressar en mal estat en l'Hospital General de la capital de la Plana, al voltant de les 20.50 hores del divendres. Després d'estar ingressat en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) unes poques hores, i ja de matinada, es va declarar la seua mort. Segons pareix, l'home es trobava amb signes d'haver patit un colp de calor.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🐂 CASTELLÓ: Un home rep dos cornades en els bous al carrer de Calpes" "⚫ ÚLTIMA HORA: Mor un home ofegat en l'espigó del port d'Alacant"