Mor una militar de 33 anys fent unes maniobres a Santa Pola

L'enganxament de "l'obús d'artilleria al camió tractor" va ser el causant de la mort de la jove militar

La sergent d'artilleria Débora Grau Serra, de 33 anys, va morir treballant este divendres després de sofrir un accident durant un exercici tàctic a Santa Pola, segons ha informat el Ministeri de Defensa.

El Departament de Comunicació de l'Exèrcit de Terra va fer un comunicat en el qual explicava que la sergent, enquadrada en el Regiment d'Artilleria de Costa 4 (Sant Ferran) va morir després de sofrir un accident "en enganxar l'obús d'artilleria al camió tractor".

Débora Grau va ser traslladada immediatament a l'Hospital General d'Alacant on va morir al voltant de les 20.30 hores del passat divendres malgrat els intents dels sanitaris per estabilitzar-la.

A Twitter



A través d'un Twitt en el Twitter de @EjercitoTierra es va poder llegir;

Tenim el sentiment de comunicar la defunció de la Sergent d'Artilleria Débora Grau Serra durant un exercici tàctic a Alacant. Tot el nostre suport en estos durs moments a la seua família i companys del Rgto. Artilleria de Costa nº4.
Ha donat la seua vida per Espanya 🇪🇸 a. c. s.

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Operació Azud: detingut l'empresari valencià Federico Ferrando" "Mor una dona atropellada per un cotxe al Pinós (Alacant)"