Mor ofegat en un canal de Torrent

Els fets s'han produït este dilluns
Urbanització del Monte Hermoso | Google Maps

 

Un home de 50 anys, amb les sigles J. M. B. C., ha mort ofegat en un canal d'aigua de la urbanització del Monte Hermoso en la localitat de Torrent, en la comarca de l'Horta (València). Els fets s'han produït esta vesprada de dilluns.

 

Segons informa 'Levante-EMV', pareix que l'home es va caure a l'aigua mentres arreplegava taronges, ja que portava una motxilla plena d'elles. Però els investigadors també valoren que no haja sigut un accident i es puga tractar d'un suïcidi.

 

Va ser la dona de la víctima la que va avisar a la Policia Local de Torrent de què el seu home no estava en casa però s'havia deixat la televisió en marxa, el que la va sorprendre molt. Moments després, els agents policials van trobar el cadàver de l'home flotant en l'aigua.

 

Mobilització dels bombers

Davant esta situació, els bombers del Consorci Provincial van anar fins al lloc de l'accident i van rescatar el cos sense vida, que presentava senyals d'ofegament. Després de portar el cadàver a l'Institut de Medicina Legal de València per a fer-li l'autòpsia, van descartar cap classe de violència.

 

A demés, després de les investigacions apunten a que l'home s'hauria pogut caure, ja que havia begut grans quantitats d'alcohol. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!