Mor una xica a Arizona després de ser diagnosticada per grip quan en realitat tenia pneumònia

La jove tan sols tenia 20 anys i era mare dos xiquets xicotets
Aldani Murrieta, la jove que ha faltat | Fox News

 

Alan Murrieta era una jove nord-americana d'Arizona de 20 anys, va morir fa solament uns dies després de ser diagnosticada d'una grip que al final va resultar ser una greu pneumònia que va acabar matant-la un dia després d'acudir al metge.

La jove no es trobava bé i va acudir al metge, en el centre hospitalari li van dir que el que tenia era una grip, per la qual cosa li van receptar els fàrmacs apropiats per a tal malaltia i la van manar a casa sense més. «La seua germana la va portar a urgències, ella i els seus fills. Li van diagnosticar la grip i la van enviar a casa amb medicaments contra la grip», és el que explica la seua tia en una entrevista a Fox News.

Va empitjorar molt ràpidament

L'endemà, la xica es va alçar amb dificultats per a respirar, i veient que el seu estat no havia millorat res va acudir de nou a l'hospital, esta vegada acompanyada per la seua mare. Va ser quan li van diagnosticar pneumònia. La tia de la xica va explicar que «els seus nivells d'oxigen eren baixos. Li van fer una radiografia al voltant de les 9.00 hores del matí i li van dir que tenia pneumònia, i que d'alguna manera va empitjorar molt ràpid».La seua gravetat era tal que ja res van poder fer per la vida de la jove. Els metges li van posar un respirador per a tractar d'ajudar-la però la xica no va aconseguir recuperar-se i el seu cor es va acabar parant. Al voltant de les 15.00 hores de la vesprada la jove va morir.Alani tenia dos fills xicotets, un de dos anys i un altre de tan sol deu mesos. La seua família es troba consternada: «Mai en un milió d'anys hauríem pensat que l'haguérem perdut aqueix dia d'aqueixa forma». Per a poder pagar les despeses funeràries la família ha establit un compte GoFundMe on es poden fer donacions per a ajudar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TREMEND: Supermercats Dia rep la notícia que pot enfonsar la seua marca" "BOMBA: Acusen al jurat d'OT de tongo després d'este detall d'ahir"