Mor un xiquet de tres anys a Castelló després de caure a una bassa de reg

Els seus pares els rescaten amb vida però al arribar a centre hospitalari el menor va perdre la vida

Ahir, dimarts 21 de novembre, un xiquet de tres anys va morir de manera tràgica a Castelló després de caure a una bassa de reg en la 'cuadra Doñana de Castelló'. Va ser la seua família qui el va rescatar en símptomes d'ofegament. El succés va ocórrer vora les 18.00 hores a escassos metros de la rotonda d'accés a l'autovia de Borriol des de la carretera d'Alcora.

Un fet tràgic

El menor es trobava en els seus pares i altres dos adults més en una finca de la zona on treballaven. En un moment determinat, el xiquet va desaparéixer pels voltants. Quan els seus pares se n'adonaren ràpidament es posaren a cercar-lo fins que el trobaren dins d'una bassa de reg.

Així que, telefonaren als serveis d'emergència i ràpidament acudiren una Unitat de Suport Vital (SVB) i una Unitat del Servei d'Ajuda Mèdica (SAMU). Els efectius sanitaris realitzaren maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i posteriorment traslladaren a la víctima a l'Hospital General Universitari de Castelló. Però, desafortunadament el menor va perdre la vida minuts després. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La radical decisió del rei Felip amb Catalunya per la situació política" "Última hora: Nova important retenció a la V-30 a causa d'un accident de trànsit"