Moren un pare, la filla de 9 anys i el fill de 16 ofegats en una piscina d'Andalusia

La menuda s'hauria quedat atrapada pel sistema de succió i tant son pare com el germà van intentar salvar-la
Els tres han mort ofegats a la piscina | València Diari

Màlaga s'ha vist sacsejada per una tragèdia nadalenca, dos menors, de 9 i 16 anys, han perdut la vida, juntament amb son pare de 53 anys, en una piscina. Els fets han tingut lloc este dimarts al migdia en la piscina d'una urbanització del municipi malagueny de Mijas (Andalusia), segons informen fonts policials.

Els servicis d'emergències han rebut un avís vora les 13.30 hores del migdia alertant de la presència de tres persones inconscients en la piscina d'una urbanització de Mijas. Instantàniament s'ha activat la Guàrdia Civil, l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries i la Policia Local de Mijas, però en arribar al lloc, els operatius han confirmat que els tres han mort sense haver pogut fer res per a salvar-los la vida.

El pare i el germà major van intentar salvar a la menuda

Segons informa el diari 'SUR' la menuda, de 9 anys, hauria tingut algun problema en l'aigua i primer el germà, i després son pare, s'haurien tirat a l'aigua per a rescatar-la, sense èxit. Les tres víctimes es trobaven de vacacions junts en la localitat de la Costa Sol, aprofitant les festes nadalenques i que els menors no tenien escola. 

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació, però les primeres informacions apunten al fet que la menuda es podria haver quedat atrapada en el sistema de succió de la piscina i que els seus familiars haurien intentat ajudar-la.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Exhibicionista es masturba davant de tres xiquetes en un parc en València" "Dos xiquets peguen i perseguixen fins a casa a un company de classe en València"