Mor per coronavirus una xica d'Elx de 20 anys amb patologies prèvies

La xica era secretària d'Integració de Noves Generacions del Partit Popular
La víctima tenia una patologia prèvia que s'ha vist agreujada pel Covid-19 | ACN

Una xica de 20 anys d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), s'ha sumat a la trista llista de morts pel coronavirus i ens recorda a tots que el virus no coneix d'edats.

Segons ha informat el diari 'Levante-EMV', la mort d'esta xica d'Elx ha sigut comunicada per la germanor de la 'Flagelación y Gloria', de la que formava part de la seua banda de cornetes i tambors; i a la Germanor de 'Pasión y Mercede'.  La xica tenia una patologia prèvia que s'ha vist agreujada a causa del Covid-19, portant-la a este trist desenllaç.

A demés, la jove de 20 anys era estudiant i secretària d'Integració i discapacitat de Noves Generacions del Partit Popular. Els dos col·lectius han lamentat hui la pèrdua de la xica d'Elx. Els jóvens del Partit Popular han lamentat la defunció, que s'ha comunicat al portaveu municipal, Pablo Ruz, en el transcurs del ple.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferides 5 persones en un accident de trànsit en el port de València" "Preocupació en l'Eliana: 150 adolescents queden per Instagram per a pegar-se"