Un motorista detingut per anar borratxo per dins del carril bici en Alacant

Els ciclistes es tenien que apartar per a evitar ser atropellats
El motorista anava borratxo pel carril bici | Pxhere

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que la Policia Local ha denunciat esta nit de dimecres a un conductor d'una moto per un presumpte delicte contra la seguretat viària quan circulava per dins del carril bici del carrer del Pintor Lorenzo Casanova i donar positiu en les proves d'alcoholèmia, obligant els ciclistes a eixir del carril per a evitar ser atropellats.

Segons fonts de Seguretat els fets han passat cap a les 22.30 hores, quan una patrulla de Policia Local adscrita al Servici Nocturn, ha interceptat a una moto, ja que el conductor circulava pel carril-bici posant en perill als usuaris d'este.

El conductor de la moto presentava símptomes d'haver consumit alcohol, pel que va ser sotmés a les pertinents proves d'alcoholèmia per la Policia Local, donant un resultat positiu, i sent denunciat per un presumpte delicte contra la seguretat viària i la moto ha sigut retirada al dipòsit municipal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Compren medicaments amb receptes falses en Alfafar per a fer droga" "Dos estudiants de la UPV condemnats a presó per manipular les seues notes"