Multat l'amo d'un restaurant per ocultar als seus clients en arribar la policia en Elx

L'operació s'ha saldat amb 17 actes de denúncia en total
Imatge d'arxiu | Ajuntament d'Elx

La Policia Local d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), ha sancionat a l'amo d'un restaurant per tindre clients dins i que va tractar d'obstaculitzar la labor d'inspecció ocultant als comensals que, no obstant això, van ser identificats pels agents quan van voler tornar a les seues cases.

La intervenció es va saldar amb 17 actes de denúncia per desobediència i trencament de les mesures sanitàries per la Covid-19, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Els fets van tindre lloc este divendres, cap a les 15.20 hores, quan alguns veïns pròxims a un restaurant situat fora del nucli urbà van advertir sobre la presència en els últims dies de vehicles fora del local, mal estacionats i que dificultaven el pas d'altres automòbils. A demés, els residents van comunicar a la policia haver vist a numerosos clients consumir menjar dins de l'establiment.

Davant l'alerta veïnal, una patrulla es va dirigir al lloc per a comprovar la situació i es van adonar d'una forta olor de menjar i del soroll de persones dins, per això van cridar a la porta del negoci en reiterades ocasions.

Va demanar la presència d'un advocat

No obstant això, després de 20 minutos d'espera, una persona va eixir per a indicar que el titular de l'activitat els atendria en breu, però no va ser fins a les 17.50 hores quan va fer acte de presència un advocat, a requeriment del gerent de l'establiment, per a entrevistar-se amb els agents.

Seguidament, la dotació policial va fer una inspecció rutinària del local i va recopilar algunes infraccions a la normativa bàsica relatives a seguretat, consum i higiene de diferent gravetat.

Segons informa la Policia Local, el gerent va obstruir la inspecció i va ocultar als comensals, però van ser identificats quan van voler tornar a les seues cases. L'amo del local ha sigut denunciat per falta de col·laboració en la inspecció i per l'incompliment de mesures sanitàries i higièniques bàsiques i extraordinàries.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben a l'autor de diferents robatoris en Alaquàs" "Greu ferit en caure de la teulada d'una casa en l'Alcúdia"