脷LTIMA HORA

CORONAVIRUS: Repunt de morts despr茅s de 4 dies sense defuncions en el territori valenci脿

Multat per pixar des d'un balc贸 als clients de la terrassa d'un bar en Alacant

Els agents han pogut trobar al responsable gr脿cies a la col路laboraci贸 ciutadana
Els fets s'han produ茂t en el n煤mero 28 del passeig de l'Esplanada | Google Maps

 

Este dimarts, sobre les 18.00 hores, els agents de la Policia Local d'Alacant han sancionat a un xic per pixar des d'un 脿tic d'un edifici als clients que estaven assentats en una terrassa del passeig de l'Esplanada.

 

Segons explica 'Informaci贸n', els fets s'han produ茂t en una terrassa ubicada en el n煤mero 28 d'este passeig. Els responsables de l'establiment han alertat a les autoritats de qu猫 un ve铆 de la zona havia pixat des d'un balc贸 damunt dels seus clients.

 

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

 

A trav茅s de preguntes als ve茂ns, els agents han pogut trobar al responsable i li han posat una multa per pixar en el carrer. 

 

La Policia Local d'Alacant ha imposat, des de l'inici de la fase 1, un total de sis den煤ncies per incomplir les mesures de seguretat en les terrasses. D'esta manera, este dimarts les autoritats han sancionat a quatre bars situats en els barris de Sant Antoni, de les Carolines i en el centre de la ciutat.

 

Els incompliments poden comportar als establiments la revocaci贸 autom脿tica de l'autoritzaci贸 per a tindre una terrassa i sancions que van dels 601 als 30.000 euros.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!