Un nou propietari reactiva la macro nau abandonada per Vidal a Alberic

El grup Soler Hispania pretén acabar este símbol de la bambolla immobiliària
La macro nau inacabada per Vidal | Google maps

L'Ajuntament d'Alberic ha admés a tràmit la proposta de Soler Hispania per a acabar de construir la macro nau industrial que Vidal va deixar inacabada l'any 2009. Està situada a la vora de la A-7, a l'altura de l'eixida d'Alzira i Massalavés. Actualment, Soler Hispania amb un 60%, i Top Recambios amb un 40%, són els dos propietaris d'esta macro nau de 360.000 metres quadrats. El projecte presentat per la primera ha sigut l'elegit per a dur a terme les obres que s'han d'acometre per tal d'acabar l'edifici. Ho ha fet per davant de l'alternativa presentada per l'altre propietari, Top Recambios. Tal com es publicava al BOE d'ahir, Soler Hispania haurà de presentar, en els pròxims 12 mesos, el projecte definitiu i diferents documents requerits.

Es tracta d'una macro nau industrial de 360.000 metres quadrats que l'empresa Vidal va deixar inacabada l'any 2009, incomplint el Pla d'Acció Integrada del municipi de La Ribera. D'altra banda, Soler Hispania és una empresa de l'Olleria amb nombroses marques que van des de la venda de mobles fins a la fabricació de remolcs frigorífics. Serà esta l'encarregada d'acabar un edifici que es va convertir en un símbol de la bambolla immobiliària, per les dimensions de l'obra i de l'empresa que va estar implicada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Este lloc de la Comunitat Valenciana entre els 10 on més es lliga a Espanya de festa" "MOLT TRIST: La dura notícia que ha rebut la infanta Elena el dia del seu aniversari"