Operació antiterrorista dels Mossos d'Esquadra a Sant Pere de Ribes

La batuda ha començat abans de les 4 de la matinada d'este dilluns
Desplegament dels Mossos d'Esquadra a Sant Pere de Ribes | Twitter / @Mossos

 

S'està duent a terme una operació contra el gihadisme a Sant Pere de Ribes, al Garraf. Esta operació ha començat abans de les 4 de la matinada i s'estan escorcollant diversos habitatges, on es preveu que es realitzen detencions. Intervenen el Grup Especial d'Investigació dels Mossos, els GEI, així com l'Àrea de Brigada Mòbil (BRIMO). També s'ha traslladat la unitat d'experts en explosius TEDAX i unitats canines. 

Es tracta d'una investigació que els serveis policials van posar en marxa fa mesos i que culmina la matinada d'este dilluns amb les detencions de diversos administradors de perfils de xarxes socials, que donaven suport, enaltien i justificaven accions terroristes. Estos perfils, segons informen els Mossos d'Esquadra, també incitaven a cometre actes gihadistes. D'esta manera, esta batuda no tindria relació amb la cèl·lula gihadista de Ripoll que va perpetrar els atacs de Barcelona i Cambrils.

Segons informa 'RAC1', un dels escorcolls s'hauria produït al número 91 del carrer Jaume Balmes de Sant Pere de Ribes, en un pis que, segons la propietària de l'edifici, hauria estat ocupat de forma il·legal fa un any. De moment, la investigació segueix baix secret de sumari.

Agents del TEDAX a Sant Pere de Ribes | Twitter / @Mossos

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Balanç d'ahir: Extingits diversos incendis a Elx" "TERRIBLE: Agredix a la seua dona i la deixa sense respiració a Espanya"