Dos operaris del Port de Castelló ferits en quedar-se penjant d'una grua

Els treballadors han patit lesions en donar-se colps contra l'estructura
Els dos operaris han quedat penjant amb els arnesos | Pixabay

Este divendres s'ha produït un greu accident laboral en el Port comercial de Castelló. Segons informen fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), dos treballadors han quedat penjant d'una grua i han patit lesions en donar-se colps amb les estructures laterals.

L'accident s'ha produït cap a les tres i mitja de la vesprada, quan els dos operaris han caigut, per raons que encara es desconeixen, i s'han quedat penjant dels arnesos que portaven com a mesura de seguretat, però han resultat ferits pels colps que s'han donat en balancejar-se.

En rebre l'avís, el CICU ha mobilitzat fins al lloc dels fets una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una de Suport Vital Bàsic (SVB). Els professionals sanitaris han atés i estabilitzat a les dos víctimes, de 39 i 38 anys.

Un dels treballadors ha patit un traumatisme i l'altre, policontusions, i els dos han sigut traslladats a l'hospital General Universitari de Castelló. El primer, en l'ambulància de SVB, i el segon, en el SAMU.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mare intenta ofegar als seus tres fills en Alacant" "Dos ferits en un accident de trànsit en Dolores"