Les últimes paraules de Tomás Gimeno a la seua parella abans de desaparéixer

Sobre la una de la matinada del dia 28 d'abril Tomás Gimeno i la seua parella van mantindre una conversa en la qual la núvia li plantejava que les xiquetes "necessitarien a la seua mare"

L'acte del cas de les xiquetes desaparegudes a Tenerife revela els moviments que va realitzar Tomás Gimeno el dia 27 d'abril, dia de la seua desaparició al costat de les seues filles Anna i Olivia, el cos de les quals ja ha sigut trobat.


En el document al qual ha tingut accés Antena 3 Notícies revela que el pare de les xiquetes de Tenerife, Tomás Gimeno, va poder presumptament matar a les seues filles en la finca d'Igueste de Candelaria i que després les va llançar a la mar, ficades en una bossa.


L'acte revela que al voltant de les 01.28 de la matinada Tomás Gimeno va parlar amb la seua núvia i que esta li va plantejar que "les xiquetes necessitaran a la seua mare", i el pare de les xiquetes va respondre que això "li anava a costar" però que amb el temps, les xiquetes "estarien bé amb ell, ja que tenia suficients diners per a viure".


Quasi una hora després, al voltant de les 02.11, Tomás Gimeno va tornar a cridar la seua actual parella, esta vegada per a acomiadar-se "definitivament", indica l'acte judicial.

Abans d'eixe comiat, el pare va telefonar a la seua exparella i mare d'Anna i Olivia, les dos xiquetes d'un i sis anys desaparegudes a Tenerife. En el document s'explica que es va mantindre una conversa sobre la seua relació. Durant esta conversa Tomás Gimeno li va assegurar a la mare que ell "s'aniria lluny" i que "no tornaria a veure a les xiquetes".


Després que apareguera el cos d'Olivia, la xiqueta de sis anys, continuen les llaures de cerca i rastreig i de l'altra filla, Anna, d'un any i també de Tomás Gimeno. El vaixell 'Ángeles Alvariño' finalitzarà la seua cerca el dijous.


L'acte indica que Tomás Gimeno va parar a casa dels seus pares amb els cossos de les xiquetes en el cotxe
Segons l'acte, al voltant de les 19.45 Tomás Gimeno, presumptament, va matar a les seues dos filles en el seu habitatge en Igueste de Candelaria i les va col·locar en el maleter del cotxe.


A les 21.05 hores, Tomás es va desplaçar amb el seu cotxe, on presumptament es trobaven els cossos d'Anna i Olivia, fins a Santa Cruz. Abans d'arribar va parar un moment en l'habitatge dels seus pares, on d'amagat va deixar el seu gos, dos targetes de crèdit amb les seues claus i dos jocs de claus d'un Alfa Romeo.


Deu minuts abans que donaren les 22.00 hores, a les 21.50 hores Beatriz crida de nou a Tomás, qui li va comunicar que ell ja estava fora de l'illa amb les dos filles d'un i sis anys.


Mitja hora més tard, a les 22.30, l'acte judicial indica que Tomás va llançar a la mar les bosses que contenien el cos sense vida de la seua filla Olivia i presumptament el de la seua filla Anna.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Omar es trenca: 'No vaig aprofitar el temps amb el meu avi'" "El jutge obri judici oral a Carlos Fabra per la investigació sobre el seu patrimoni"