Pega i intenta ofegar a la nóvia en València

Segons pareix, l'hauria retinguda en casa i li hauria trencat 3 mòbils
El detingut va pegar a la víctima en la cara i la va intentar ofegar | Asdad

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 45 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere després que l'ara detingut –presumptament– haguera tancat a la seua parella sentimental en el domicili a on els dos residixen per a, posteriorment, pegar-li i intentar asfixiar-la.

La policia va acudir a l'habitatge a on suposadament es van produir els fets, després que la mateixa víctima tocara al 091 demanant ajuda. Quan els agents van arribar a la casa, van observar la porta d'entrada trencada i amb restes de sang, les habitacions regirades i alguns mobles trencats. A més, van trobar a la dona amb la cara amb sang i amb una forta crisi d'ansietat, ha relatat la Prefectura en un comunicat.

Els agents van descobrir que la víctima davant l'actitud agressiva de la seua parella, es va tancar en una habitació i ell va intentar accedir per la porta. Com que no ho va conseguir, va intentar entrar pel balcó del costat i va trencar la persiana. Després d'això –presumptament– es va produir l'agressió: li va pegar en la cara, la va sacsejar i la va intentar ogefar.

A més d'això, pareix ser que el sospitós hauria retingut a la seua parella en casa i li hauria trencat tres telèfons mòbils després de tirar-los en terra. El detingut ha passat a disposició judicial, que ha decretat una ordre d'allunyament respecte de la víctima.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"FOC CASTELLÓ: 50 ancians evacuats en una residència de Benicàssim" "El drama de Verónica: fa 10 anys ja va circular un primer vídeo sexual seu"