Persecució policial a uns lladres a Museros i Massamagrell

Tot, després d'haver furtat un telèfon mòbil

La Policia Local de La Pobla de Farnals i un vehicle amb tres lladres al seu interior van protagonitzar el passat diumenge a les 20 hores una persecució d'uns set minuts de duració entre els municipis de l'Horta Nord de Massamagrell i Museros.

Esta es va produir, a més, per les avingudes principals que unixen estos dos pobles i a 100 quilòmetres per hora, quan el màxim permés en eixa zona són els 50 km/h.

Tot va començar, segons informa Las Provincias, quan a Massamagrell, un grup de joves va avisar a la Policia Local que els havien furtat un mòbil. En adonar-se de l'avís, els lladres van muntar en una furgoneta i van fugir a tota velocitat, botant-se semàfors en roig, senyals d'stop i de cedir el pas, i passant redones en línia recta. 

7 minuts de persecució

Després de set minuts fugint de la Policia, els integrants del vehicle es van veure obligats a baixar del turisme per a continuar a peu, però un d'ells, de només 15 anys, es va entregar a la Guàrdia Civil.

Ara, la Benemèrita es troba investigant el parador de les persones que van fugir, que segons les declaracions del jove de 15 anys que es va entregar, podrien ser "gent perillosa d'ètnia gitana" del Port de Sagunt.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"DRAMÀTIC: Ferit greu un xiquet per l'atac d'un gos a València" "URGENT: Accident de cotxe mortal a la CV-500"