Piqué, capità d'Espanya per uns segons

El central va lluir el braçalet en el seu braç esquerre durant poc més d'un minut
Piqué va ser el capità durant uns instants ahir | Twitter

 Encara que fóra solament per uns instants, la història de la selecció espanyola comptarà amb un capità que possiblement pocs imaginaven que haurien de contemplar. Gerard Piqué, durant poc més d'un minut, va portar el braçalet en el seu braç esquerre, durant el partit amistós que va enfrontar a la selecció amb Rússia, després que Sergio Ramos li'l lliurara quan va ser substituït.

 

El defensa blaugrana no va dubtar i va aprofitar l'oportunitat, immortalitzant-se en una imatge que pocs hagueren imaginat. Encara així, l'anècdota va durar poca estona, doncs l'entrada de David Silva, jugador que consta per davant del català en la llista de capitans, va provocar que Piqué cedira el braçalet al migcampista canari del Manchester City.

Finalment, tot queda en una història més per a explicar en relació a la conflictiva situació de Piqué amb el conjunt espanyol, de la qual ja va anunciar que es retiraria una vegada acabara el Mundial de Rússia 2018, però segur que serà molt comentat tant pels quals estan contents de vore la integració del central en la plantilla, com pels quals no són partidaris de quins porte la samarreta de la 'Roja'

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu escàndol a les proves per treballar a l'EMT de València" "Un conductor de bus de Madrid fa baixar als passatgers després de rebre la pitjor notícia possible"