Tanquen un pub en Alacant per incomplir les distàncies de seguretat i l'horari de tancament

Dentro del local habían más de 50 personas
Dins del pub hi havia més de 50 persones sense respectar la distància social | Pxhere

Esta nit de diumenge, 27 de setembre, els agents de la Policia Local d'Alacant, han localitzat obert un establiment destinat a l'activitat de pub en la Plaça Vicente Mujica. Este local està destinat a l'oci nocturn i té prohibida la seua obertura dins de les mesures de seguretat i sanitàries.

Dins del local, les autoritats van comprovar que a l'interior de l'establiment tenien clients consumint, amb música, i les persones que es trobaven en la barra no guardaven la distància de seguretat, ni tampoc es mantenia la distància entre taules.

Per estos fets, la Policia va desallotjar a les 58 persones que estaven dins del local, procedint-se al tancament del local, i es va decretar una acta per l'obertura del pub i l'incompliment de les mesures de prevenció que suposen risc de contagi per Covid-19.

D'altra banda, en matèria de soroll, esta passada nit, la Policia d'Alacant va acudir cap a les 04.00 hores a dos domicilis dels carrers Tinent Llorca i una altra en el carrer Còlon, per a intervindre paral·lelament en dos festes privades, a on els inquilins han sigut denunciats per generar molèsties al veïnat per celebrar festes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació en Onda: les carreres il·legals causen pànic en la població" "Un xic agredix a la seua parella en Alacant"