Un policia local de Castelló conduïx borratxo i pega a fugir d'un control dels seus companys

Els fets es van produir en la nit del 23 de desembre
L'home no va fer cas a les indicacions dels seus companys | ACN

Un policia local de Castelló està sent investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir borratxo estes festes de Nadal i, a demés, pegar a fugir quan els seus companys del cos municipal li van demanar que no agarrarà el cotxe en eixes condicions.

Tal com ha publicat el diari 'Levante-EMV', l'investigat, un home de 38 anys, que porta treballant en la Policia Local uns deu anys, es trobava de festa en la nit del 23 de desembre

L'home va ser vist per altres agents quan anava a peu pel carrer, en companyia d'amics. El seu estat d'embriaguesa era més que evident. Per este motiu, els seus companys li van demanar que es dirigirà cap a sa casa. Es donava la circumstància, a demés, que estava molt pròxim el toc de queda establit a les 23.00 hores.

L'home no va fer cas a les indicacions dels seus companys

L'investigat no va fer cas i la resta dels agents es van oferir a fer-li un test d'alcoholèmia perquè vera que excedia la taxa màxima d'alcohol permesa (0,25 mg/l). El mateix va llançar un resultat de 0,90 mg/l, pràcticament el quàdruple del legal.


A pesar de les evidències, el policia local va fer cas omís dels consells i es va dirigir cap al seu cotxepegant a fugir del lloc. La patrulla el va perseguir per alguns carrers, però van decidir no continuar per a no posar en risc a altres usuaris de la via. Estant l'agent municipal perfectament identificat, no hi havia risc que isquera impune dels fets relatats.

Els companys de l'investigat van confeccionar un atestat que recollirà els fets i que ja es troba a disposició judicial. El policia està investigat per un delicte contra la seguretat viària i, alhora, se li ha obert un expedient disciplinari.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Busquen a Amine Ihlali, un xic desaparegut en el Poble Nou de Benitatxell" "Troben en bon estat a Lucían Lacatus, desaparegut en Nules"