La policia conclou que la suposada violació d'un taxista a una jove a València és falsa

La jove serà investigada com a autora d'un presumpte delicte de simulació de delicte.
Imatge d'arxiu | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha determinat que la jove de 22 anys que va afirmar haver patit una violació per part d'un taxista a València estava mentint. Així ho determinaven agents adscrits a la Unitat de Família i Dona després d'analitzar el relat dels fets de la jove.

 

La situació va ocórrer a finals del mes de gener. La jove, acompanyada de sa mare, va anar a denunciar una violació patida a València per part d'un taxista. La xica va ser traslladada a l'hospital per atendre-la i activar el protocol establit per als casos de violació.

 

La jove assegurava que el taxista l'havia recollit en eixir de classe i s'havia desviat del seu camí, portant-la a un garatge on posteriorment la va violar. No obstant això, en dur-se a terme la reconstrucció dels fets i analitzar els possibles camins seguits pel taxista, van començar a trobar-se contradiccions i incoherències amb la declaració inicial de la xica.

 

Finalment, segons Levante-EMV, la jove va confessar que la violació era mentida, i que va ser una excusa donada a la seua família per por. Segons la jove, la família és molt religiosa i no accepta una relació sentimental que ella té. A més, aquell dia va tardar molt a arribar a casa, i davant la situació conflictiva, va inventar la història de la violació.

 

La jove serà investigada com a autora d'un presumpte delicte de simulació de delicte.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!