La Policia desmantella un Bingo il·legal a Benidorm

En les seues partides participaven més de 100 persones

La Policia de la Generalitat ha desmantellat un bingo il·legal que presumptament organitzava partides en establiments d'hostaleria de Benidorm, amb la participació de més d'un centenar de persones, la majoria estrangeres. 

Del resultat de l'operació, efectuada el passat dia 15 de març, es va identificar als quatre treballadors de l'establiment i es van intervenir 1.447 euros, diners procedents de la partida en joc i altres anteriors del mateix dia; quatre micròfons, dos màquines de bingo electrònics, dos màquines per a aparells sense fils, 5.000 cartons de bingo, una llibreta amb comptabilitat de diners recaptats i material d'oficina, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. 

  

Els agents de la Policia de la Generalitat van alçar actes de joc per infraccions administratives a la llei d'Espectacles i Hisenda per la tinença de 21.000 euros en una caixa forta. El local inspeccionat és un dels establiments de Benidorm regentat i atès per ciutadans britànics, i la clientela dels quals "respon en la seua majoria a turistes i residents de procedència anglosaxona que realitzen activitats de joc il·legal", segons la mateixa font. 


Per a la incoació d'expedient administratiu sancionador, es va posar en coneixement de l'operació a la Direcció general del Joc de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques de la Generalitat Valenciana, a la Delegació d'Hisenda i a la de Treball i Seguretat Social dels respectius ministeris. 
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Un incendi calcina més de 60 vehicles a un desguàs al costat de l'AP-7" "ESTA MATINADA: Cremen 4 cotxes a este poble valencià"