La Policia dissol una baralla en Paterna que havia reunit a més de 200 jóvens

La majoria dels jóvens eren menors d'edat
Més de 200 jóvens es concentren per a una baralla en Paterna | Pixabay

L'Ajuntament de la localitat de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), ha informat que este diumenge la Policia Local i la Policia Nacional han dissolt una baralla en la Pinada de la Canyada, a on hi havia reunides més de 200 persones, moltes d'elles menors d'edat.

Segons ha informat el diari 'Las Provincias', no és la primera volta que es dona esta classe de situacions, que fa poc es van celebrar dos baralles d'esta classe en Mislata, amb unes 70 persones. Segons pareix, la convocatòria en Paterna es va fer a través d'internet, en la que diferents grups de jóvens es van citar per a pegar-se.

Com que els agents policials eren conscients i s'havien enterat de la convocatòria, diferents patrulles de la Policia es van desplaçar fins al lloc dels fets, el que va provocar que els jóvens es dispersaren ràpidament. A demés, els agents van conseguir pillar a dos participants de la baralla, que eren menors d'edat.

Davant de tal fet, la Policia els va posar una multa a cada un d'ells per no portar mascareta i, a un d'ells, una altra sanció per portar un cinturó com una arma, i estes sancions van ser entregades als pares dels menors.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Assetjament a Clara Castelló en un autobús de l'EMT" "Cau una banda dedicada a l'estafa per internet en el territori valencià"