La Policia dissol dos festes en una casa i un local d'Alacant

Este dimecres s'han interposat 30 denúncies en la ciutat
Huit persones han sigut sancionades | València Diari

 

La Policia Local d'Alacant ha dissolt este dimecres dos festes privades, que s'estaven celebrant en una casa i en un local comercial, i a on s'han imposat un total de huit denúncies per desobediència de l'estat d'alarma, segons ha informat la Regidoria de Seguretat en un comunicat.

 

Els agents policials han intervingut en la primera festa organitzada cap a les nou de la nit, en l'avinguda del Pintor Pérez Gil, a on s'han alçat cinc actes. En una segona festa, que se celebrava en un local comercial passada la mitjanit en l'avinguda de Dénia, els agents han interposat tres denúncies més.

 

El regidor de Seguretat, José Ramón González, apel·la a «la responsabilitat, sensatesa i consciència dels ciutadans per a evitar reunir-nos perquè seguim en estat d'alarma i lluitant contra el coronavirus i no es poden celebrar festes, ni quedar amb amics, ni reunir-se en grup, i hem de ser responsables per a no fer cap pas arrere».

 

Un total de 30 denúncies

En la jornada de dimecres, s'han interposat un total de 30 denúncies i s'han identificat, en els controls fixos i mòbils, a 201 persones i 91 vehicles. Del total de sancionats, 19 han sigut per incomplir els horaris establits en els passejos i 6 per utilitzar espais no permesos, entre altres.

 

Els agents també han hagut d'intervindre durant esta jornada en la platja de l'Albufereta, a on es trobaven algunes persones banyant-se i per a dissoldre persones agrupades en l'avinguda de Goleta, Pintor Baeza, Regidor Lorenzo Llaneras, Enrique Madrid, i un grup fent deport en l'avinguda d'Unicef, entre altres.

 

Control policial en un mercat ambulant d'Alacant | Ajuntament d'Alacant

 

Controls en els mercats ambulants

Per la seua part, este dijous s'ha organitzat un ampli dispositiu en els mercats ambulants que estan oberts davall estrictes mesures de seguretat. Els agents han fet controls dels accessos i vigilància per a protegir als ciutadans i també han repartit màscares i gel en l'entrada. La Policia ha comprovat que es complien les mesures establides de distanciaments i el pla de seguretat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!