Un policia evita que una mare mate als seus tres fills menuts en la Platja de Sant Joan

Ella 'volia batejar-los' per a que es reuniren amb el seu iaio, que ja ha mort
La mare es dirigia a la Platja de Sant Joan, en Alacant, per a cometre el terrible fet   | Google Maps

 

Este dijous de vesprada, cap a les 16.00 hores, s'ha produït un fet macabre que podria haver acabat en una desgràcia major en la Platja de Sant Joan, en Alacant. Una mare, de 40 anys i amb trastorns psiquiàtrics, ha intentat matar presumptament als seus tres fills, de 15 mesos, 3 anys i 5 anys, portant-los a la platja i 'batejant-los' allí per a que es reuniren amb el seu iaio, que havia mort ofegat.

 

Tal com explica el diari 'Información', tot va començar quan una doctora del Servici de Psiquiatria i Salut Mental del Centre de Salut d'Aspe va avisar a la policia que la germana de la presumpta parricida l'havia contactat explicant que sa germana feia una setmana que estava molt estranya: no dormia bé, estava irritable, havia tirat a la parella de casa, havia començat a desatendre als xiquets i tenia deliris místicoreligiosos. A causa d'estos últims, li havia comunicat a la germana que 'volia batejar' als seus fills en la mar, a on recentment havia vist al difunt pare de les dos 'pescant'.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

En rebre l'avís, la Policia Nacional d'Alacant va organitzar un dispositiu per a localitzar a la sospitosa i descobrir a on estava. Poc després van conseguir ubicar-la prop de la mar i, mentres parlaven amb ella per a guanyar-se la seua confiança, van anar acostant-se més al lloc a on es trobava, gràcies a pistes que els va anar donant com que «estava anant a comprar-los joguets als xiquets».

 

En menys de mitja hora, els agents van localitzar el cotxe de la mare en la carretera de València, a l'altura de la Santa Faç, i allí van poder arreplegar als menors, que encara estaven en bon estat. Després d'això, van donar els xiquets al seu pare i van portar a la mare, ingressada involuntàriament, a l'Hospital General Universitari d'Elx per a fer-li una valoració psiquiàtrica, tenint en compte els antecedents mèdics.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!