La Policia Nacional deté a un home per la compravenda d'habitatges i quedar-se amb els diners

El detingut després de rebre la quantitat pactada d'entrada mai formalitzava el contracte de venda donant llargues a les víctimes

Agent de policia amb els diners trobats

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 43 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'apropiació indeguda i un altre d'estafa, després de pel que sembla quedar-se amb 76.500 euros de tres clients amb els quals havia formalitzat un contracte de compra d'immobles.

Les búsquedes es van iniciar en tenir coneixement els agents a través de dos denúncies, de la possible estafa per un import de 10.000 euros a una víctima i de 55.000 euros a una altra, pel que sembla pel treballador d'una immobiliària.

Durant les perquisicions els policies van esbrinar que les víctimes havien contactat amb la immobiliària a fi de comprar un habitatge, la qual tenia oferta, formalitzant-se una proposta de compra que les dos parts signaven, lliurant els compradors en este moment una quantitat de diners en efectiu com a senyal, a part d'unes quotes en els mesos successius.

Posteriorment les víctimes sempre rebien llargues per a la signatura del contracte de compra, abduint-los tot tipo d'excuses per a no reunir-se amb elles, ni tampoc aconseguien la devolució dels diners avançats ni adquirir la propietat.

Durant les recerques els investigadors van localitzar a una altra víctima, a la qual li hauria estafat 11.500 euros, de la mateixa forma que les anteriors, tenint en comú totes elles que són ciutadans estrangers amb escàs coneixement de l'idioma i la legislació.

Per tot això, l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'estafa.

Quines són les estafes més comunes i com evitar-lesUn dels perills més quotidians en l'actualitat són les estafes. Ja siguen de caràcter digital o analògic, les estafes més comuns no tenen una víctima concreta. I és que qualsevol persona pot veure's embolicada en algun engany i ser víctima d'un frau.

Per esta raó, és fonamental conéixer quines són les estafes més comunes avui dia i com evitar-les:

Phishing.
- Estafes per lloguer.
- Frau per intoxicació alimentària.
- Estafes romàntiques.
- Fraus en compres en línia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari