Un Policia Nacional que practicava esport deté a un home que acaba de furtar una bossa

L'agent franc de servei que es trobava realitzant esport pel passeig de la Malvarrosa va sortir en persecució del sospitós en sentir els crits

Un agent agafant alguna cosa del furgó de la policia Nacional de València

Un agent de la Policia Nacional fora de servei ha detingut a València a un home, de 36 anys, d'origen espanyol, després de sentir els crits de les empleades d'un establiment en el qual acabava de furtar una bossa. Un vigilant de seguretat de l'hospital de la Malvarrosa i un aparca cotxes van ajudar l'agent a detenir al sospitós.

El succés va ocórrer, sobre dos quarts de dos de la vesprada, quan una patrulla va ser comissionada a un establiment de l'avinguda Malvarrosa, on pel que sembla el vigilant de seguretat de l'hospital pròxim tenia retingut a un home que acabava de furtar una bossa.

Una vegada en el lloc els agents van localitzar al vigilant de seguretat acompanyat d'un Policia Nacional fora de servei, els quals retenien a un home i van esbrinar que moments abans, l'agent franc de servei, que es trobava realitzant esport pel passeig de la platja, va ser alertat pels crits d'auxili de les empleades d'un establiment de menjar, ja que un home fugia a la carrera i acabava de sostreure una bossa.

L'agent immediatament va emprendre la persecució donant-li abast als pocs metres al costat d'un dels aparca cotxes de la zona, reduint tots dos al sospitós. En observar l'escena el vigilant de seguretat de l'hospital Malvarrosa, va acudir en ajuda dels homes, localitzant-li una bossa de color rosa.

Als pocs instants es va presentar en el lloc la víctima, que va reconéixer la bossa com de la seua propietat, el qual contenia dos telèfons mòbils, a més d'altres estris, valorant tot el sostret en 710 euros.

El detingut amb nombrosos antecedents policials ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari