La policia salva a un menor que s'ofegava per posar-se una brida en el coll en València

El xiquet estava jugant amb els seus germans
Imatge d'arxiu d'un xiquet | Pixabay

 

Agents de la Policia Nacional de València han conseguit salvar la vida d'un menor, de tres anys, que no podia respirar per que tenia una brida que s'havia posat en el coll mentres jugava per a simular que portava un collaret.

 

Els fets han passat este dijous en València sobre les 17.00 hores de la vesprada, quan la Sala del 091 va sol·licitar un indicatiu policial per a que anara ràpidament a una casa del districte de Trànsits de la ciutat, a on un menor s'estava ofegant amb una brida en el coll.

 

Immediatament els policies, que estaven a pocs metres, es van dirigir al lloc, a on van trobar a la mare del menor, en companyia d'altres dos fills més, en un elevat estat d'agitació cridant que el seu fill s'ofegava. Els policies es van fer càrrec del menor, que es trobava conscient, molt nerviós i amb dificultat per a respirar amb una brida fortament apretada en el coll que li havia produït ferides.

 

En primer lloc van calmar al menor per a, finalment, conseguir llevar-li la brida amb gran dificultat. Els policies van sol·licitar assistència mèdica, que van atendre al xiquet en casa sense necessitat de ser traslladat. Finalment, els agents van saber que el menor s'havia col·locat la brida, ja que volia tindre un collaret com sa mare i quan ella va voler llevar-li'l, li la va posar més forta en lloc d'afluixar-la.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!