Dos policies intoxicats i 15 persones desallotjades en un incendi d'una casa en Cheste

El foc tenia origen en una estufa de llenya d'una vivenda unifamiliar
Els fets s'han produït en el carrer de Hernán Cortés | Google Maps

Este dissabte, cap a les 17.00 hores, s'ha produït un greu incendi en una casa en Cheste, en la comarca de la Foia de Bunyol (València), a on s'han hagut de desallotjar a un total de 15 persones i dos policies intoxicats per inhalació de fum.

Segons informa 'Las Provincias', el foc tenia origen en una estufa de llenya d'una vivenda unifamiliar de dos altures i una terrassa en el carrer de Hernán Cortés d'este municipi. Com a conseqüència, les flames s'han estés ràpidament, arribant a afectar a les cases dels costats i posant en perill als seus habitants, un matrimoni amb un fill menor d'edat. 

No obstant això, la parella, amb molt bona voluntat, ha intentat frenar l'avanç del foc amb poals d'aigua i una xicoteta mànega, però no han conseguit reduir les flames. De la mateixa manera, també ho han intentat dos agents de la Policia Local de Cheste amb extintors.

Agents intoxicats pel fum

Finalment, els agents han optat per desallotjar a tots els veïns pel gran perill que estava provocant l'incendi, amb flames que han arribat als set metres d'altura. D'esta forma, han desallotjat cinc cases en les que viuen un total de 15 persones, entre elles una dona d'avançada edat.

Com a conseqüència d'estos fets, els agents encarregats del sinistr s'han intoxicat i han hagut de rebre atenció en el centre de salut. Dos dotacions de bombers de Chiva, en la mateixa comarca, han conseguit extingit l'incendi durant les dos hores següents.

Després de tot, un tècnic municipal ha comprovat que tres de les cases afectades pel foc han quedat molt danyades, i els seus habitants han hagut de ser acollits en cases de familiars propers.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un incendi en un bar obliga a desallotjar un edifici d'Ontinyent" "Dos detinguts per furtar una bicicleta de l'equip eslovac de triatló en Benidorm"