Posa en la seua esquela el número del compte corrent de la seua filla perquè l'ajuden a acabar Dret

Ella mateixa va encarregar el text de l'esquela en el qual va posar l'IBAN de la seua filla

Sonia Campagnolo i la seua filla Lisa| Internet

Quan una persona veu que la seua vida s'apaga fa el necessari pels que queden vius i més si és una mare que deixa a una filla sense recursos. És el cas d'una dona italiana de 47 anys morta per un tumor ha deixat escrita en la seua esquela el número del compte corrent de la seua filla de 21 anys perquè els seus familiars i amics facen donacions que li permeten acabar la carrera de Dret.

Sempre pensant en el futur de la seua filla

Sonia Campagnolo no ha sobreviscut a un dur càncer de pàncrees, però encara en els seus moments més durs en la malaltia no va deixar mai de pensar en el futur de la seua filla Lisa de 21 anys estudiant de Dret en la prestigiosa i cara Universitat de Pàdua.

És per eixe motiu, que en la seua esquela demana canviar flors per donacions per a Lisa i la seua carrera de Dret. Ho tenia tot pensat i ho va deixar tot preparat i ben lligat. Al final de la seua esquela va deixar l'IBAN del compte de Lisa acompanyat d'un missatge per a tots els seus éssers estimats en els quals els demanava "Que la teua flor siga una donació per a fer costat a la meua filla Lisa Campagnolo"

Animava a la seua filla a ampliar els seus estudis

Lisa ha comptat a la Repubblica que la seua mare sempre va voler el millor per a ella i per això la va animar sempre a ampliar els seus estudis. Així que després de graduar-se en Comptabilitat i començar Ciències Polítiques, Sonia va convéncer a la seua filla perquè fes també Dret.

Un somni truncat

El somni d'estes dos dones de superar tots els obstacles que la vida els posava al davant van xocar amb la realitat d'una malaltia sense cura que va aparéixer al desembre de 2019.

El càncer va encendre les alarmes en Sonia que va demanar que li posaren este últim desig com a epígraf.

Viral a internet

internet es va fer viral

<

>

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari