Preocupació en la Marina per grups de jóvens que no respecten la distància de seguretat

L'ús de mascaretes passarà a ser obligatori en el carrer si no es pot mantindre la distància
Preocupació en la Marina pels grups de jóvens que no respecten la distància | Wikipedia

Este mateix dilluns, el Govern confirmava que l'ús de les mascaretes serà obligatori en espais tancats i també en el carrer, si no es pot mantindre la distància de seguretat de dos metres. A pesar d'això, en els últims dies, ha cridat l'atenció els grups de persones, especialment jóvens, que formen grups en el carrer sense mantindre la distància de seguretat ni usar mascareta.

Açò s'ha pogut vore en localitats de la Marina, tal com ha afirmat 'Levante-EMV', a qui l'alcaldessa de Calp, Ana Sala, s'ho ha confirmat. «Jo me la pose sempre que isc al carrer. És incòmoda i dona calor, però és totalment necessària», assegura Sala, referint-se a la mascareta.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Fins i tot l'alcaldessa de Calp va proposar en la junta de Govern municipal obligar a tots els ciutadans a dur mascareta només eixir de casa, però el secretari municipal li va advertir que eixa era una decisió que havia de prendre el Ministeri de Sanitat. «No anava tan desencaminada», ha assegurat Sala, després de què el Govern, finalment, haja pres esta decisió.

El principal motiu de sanció en la localitat de Dénia durant els últims dies ha sigut, precisament, les aglomeracions de jóvens, però també d'adults amb menors a càrrec, sense guardar les distàncies de seguretat. Per eixe motiu, l'ajuntament de la localitat no vol que es baixe la guàrdia, precisament ara, en plena desescalada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un motorista ferit en xocar amb un cotxe en la CV-820" "Un ferit en un accident entre una furgoneta i una bicicleta en Almenara"