Condemnat a 11 anys de presó per abusar sexualment de la filla menor de la seua parella

L'Audiència de València li imposa una indemnització de 15.000 euros pels danys que va patir la víctima, de 12 anys

La Secció Quarta de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a onze anys de presó per un delicte continuat d'abús a un home que va sotmetre a diferents pràctiques sexuals a la filla menor d'edat de la seua parella sentimental.


La Sala li imposa una indemnització de 15.000 euros pels danys psíquics i morals que va patir la menor, que tenia 12 anys quan van començar els fets.

El condemnat no podrà acostar-se ni comunicar-se amb la víctima durant huit anys i queda inhabilitat per a exercir qualsevol mena de professió o ofici que implique contacte amb menors d'edat.


Els abusos van començar l'any 2018, moment en el condemnat tenia 40 anys i la víctima 12. Segons recull la sentència, l'home, que convivia en un domicili de València amb la seua parella sentimental i amb la filla d'esta, entrava de manera sistemàtica a l'habitació de la menor durant la nit per a, inicialment, sotmetre-la a tocaments en les seues zones íntimes.


La resolució relata que, amb el temps, el penat “va augmentar el seu nivell d'acció” i va aprofitar els moments en els quals la seua dona i mare la víctima s'anava a treballar per a obligar-la a mantindre relacions sexuals.


El condemnat amenaçava a la seua fillastra amb fer-li mal a ella o a la seua mare si contava el que succeïa.

Finalment, el novembre de 2019 la xiqueta li ho va revelar a la seua mare, que la va portar a un centre mèdic i va denunciar els fets davant la Policia Judicial de València.

La sentència no és ferma i es pot recórrer davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la comunitat Valenciana. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor un treballador després de caure d'una teulada a Elx" "20 anys després identifiquen dos cossos dels atemptats de les Torres Bessones"