Sis anys de presó per matar a un fals policia que intentà robar-li en València

El difunt i un altre lladre es van fer passar per policies per a robar-li a un traficant del barri de Torrefiel
Els dos lladres es van fer passar per policies | Europa Press

José Luis M. C., un traficant del barri de Torrefiel de València, ha sigut condemnat este dimarts a sis anys de presó per un delicte d'homicidi. L'home matà de dos ganivetades a un altre xic que havia entrat a sa casa a robar fent-se passar per policia en juny de 2014.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', l'altre lladre ha sigut condemnat a un any i 10 mesos de presó per un delicte de robatori amb intimidació en grau de temptativa i atenuant de drogaddicció. Els dos processats han reconegut els fets i han acceptat les seues respectives penes.

Van entrar amb plaques policials falses a fer un registre

Rubén O.A., el lladre condemnat, entrà amb Juan Miguel S. J., el difunt, en casa del traficant amb l'objectiu de robar-li la droga i els diners que poguera tindre, encara que la Policia no va trobar res en eixa vivenda. Els dos xics van entrar amb plaques policials falses i amb la intenció de fer un registre també fals.

L'amo de la casa, en donar-se compte de què no eren policies de veritat i que es tractava d'un registre il·legal, els va enganyar dient-los que tenia més diners en el cotxe del seu germà. Una volta en el carrer, l'agressor li pegà dos ganivetades a Juan Miguel, una en el cor i una altra en el pulmó dret.

Segons la sentència, l'agressor el va apunyalar amb la intenció de matar-lo, fet pel que no se li ha aplicat l'eximent completa de legítima defensa. Tot i això, en un principi, la Fiscalia demanava 15 anys de presó per a ell i sis anys per al lladre

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home ferit en caure's en el Penyal d'Ifac de Calp" "Confisquen 426 quilos de cocaïna en el Port de València"