Tres anys de pres贸 per donar una pallissa a un home que defenia a una persona amb discapacitat en Alcoi

La pena de pres贸 茅s per als tres h贸mens acusats dels fets
Els fets es van produ茂r en Alcoi | Wikipedia

La Secci贸 Tercera de l'Audi猫ncia Provincial d'Alacant ha condemnat a tres anys de pres贸 a tres h贸mens que van donar una pallissa a un altre, que va eixir en defensa d'un discapacitat. El tribunal els considera autors d'un delicte de lesions i els obliga a indemnitzar a la v铆ctima amb m茅s de 9.900 euros per les seq眉eles est猫tiques i per la p猫rdua d'una dent i la cirurgia dental que va necessitar despr茅s de l'agressi贸.

La sent猫ncia establix en canvi l'absoluci贸 d'un quart home perqu猫 no ha quedat acreditat que estiguera present en el lloc dels fets.

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

L'agressi贸 va succeir durant la matinada del 6 de novembre de 2016 en un carrer d'Alcoi, en la comarca de l'Alcoi脿 (Alacant), quan una persona amb discapacitat es va acostar als acusats. 

La v铆ctima va perdre una dent

Segons el relat de fets, la v铆ctima de l'agressi贸 va passar uns minuts m茅s tard i va vore, o va interpretar, que els condemnats estaven humiliant al discapacitat, per aix貌 va intercedir per ell. En este moment, els penats li van pegar i el van tirar a terra, a on li van continuar pegant punyades. 

La v铆ctima va patir contusions i ferides en la cara, els genolls, les costelles i els bra莽os, de les que va tardar 21 dies en curar-se. A dem茅s, va perdre una dent i va necessitar sotmetre's a una operaci贸 per a posar-se un implant.

La sent猫ncia no 茅s ferma i es pot rec贸rrer davant la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Just铆cia de la Comunitat Valenciana.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Un gos cau a un pou de gran profunditat en D茅nia" "Intervenen dos gossos mig abandonats en Val猫ncia"