Un professor agredix a un alumne d'11 anys en Xaló

La mare ha denunciat els fets a la Guàrdia Civil
Una mare denuncia un professor per agredir al seu fill  | Cedida

Una mare va denunciar el passat dimarts 4 de febrer davant de la Guàrdia civil que el professor d'anglès de l'escola Verge Pobre havia agredit al seu fill, d'11 anys, provocant-li lesions en la localitat de Xaló, en la comarca de la Marina Alta (Alacant).

Segons apareix en la denúncia, el professor el va agarrar del braç per a tirar-lo fora de la classe, el que va provocar que el menor es pegara contra una cadira i una taula de la classe. La mare es va enterar quan va anar a pel seu fill al col·legi i li ho va contar, segons explica 'Información'. 

La mare el va dur al metge perquè el xiquet «es queixava que li feien mal les costelles, del colp que s'havia pegat amb el cap contra una cadira i de què el mestre l'havia agarrat de les mans. A demés, també va anar a parlar amb el metge, qui li va dir que «si vol, li demane perdó», i res més. 

En la denúncia apareix que el xiquet va començar a cantar en mitat de la classe i va ser quan el professor va anar i el va agarrar pel braç per a tirar-lo fora de classe. De vesprada el menor no va tornar a l'escola, ja que, segons la mare, «està molt afectat i s'ha quedat plorant».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"3 dones ferides en un accident en Castelló" "2 treballadors ferits en caure des de 3 metres d'altura en Rocafort"