Prostituïa i drogava a immigrants en Torrevieja

Alguns acusats no han sigut localitzats
El negoci s'anomenava 'Torrevieja VIP 24H'   | València Diari

La Secció Setena de l'Audiència Provincial ha condemnat este dimecres a dos anys de presó a una acusada d'explotar dones per a exercir la prostitució, la majoria d'elles immigrants irregulars. Este delicte l'hauria comés en un xalet que té a la localitat de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant). 

  

Segons expliquen en el diari 'Información', l'escrit d'acusació del Ministeri Fiscal, a les dones se les proporcionava subtàncies estupefaents. De fet, en un registre policial que es va fer en la casa en l'agost de 2008, es van trobar utensilis per al tràfic de drogues. I no només això, els agents també van localitzar tres borses de cocaïna, èxtasi, haixix i fins a 4.135 euros, a més de 20 lliures esterlines, ja que tenien clients internacionals. També es va trobar més droga en una altra vivenda de l'acusada.

L'escrit també relata que les dones ubicades en el xalet estaven «en condicions precàries, sotmetent-les a rigorosos i exhaustius controls i horaris de treball. D'esta manera, s'explica que «se'ls impedia eixir més de dos hores al dia, apropiant-se d'una part elevada dels diners que pagaven els clients i imposava a les dones multes per infracció de les normes imposades», per a major benefici econòmic.

D'estos fets han passat 11 anys després de la detenció de l'acusada i, el juí, que era este dimecres, no s'ha celebrat a l'arribar a un acord de conformitat. Segons es relata, la Fiscalia demanava dos anys i mig de presó per un delicte d'explotació de la prostitució aliena, i altres quatre anys per un delicte contra la salut pública.

A l'arribar a eixe acord de conformitat, l'acusada ha sigut condemnada a dos anys de presó. És a dir, sis mesos pel primer delicte, i un any i mig pel segon, després d'aplicar un atenuant per dilacions indegudes pel gran retard del juí. Cal afegir que hi ha altres dos acusats que no han sigut localitzats pel jutjat i que s'han declarat en rebel·lia.

  

D'esta manera, la dona acusada de tots els delictes anteriorment mencionats, haurà de pagar una xicoteta multa per a no ingressar en el calabós, després què la pena de presó haja quedat suspesa, condicionada, això sí, a que no torne a delinquir.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos: Un cotxe es crema en plena carretera en Gandia" "Detingut per multiplicar per sis la tassa d'alcohol permesa en Orihuela"