Quatre ferits per inhalació de fum en l'incendi d'una casa en València

El succ√©s s'ha produ√Įt este dissabte cap a les 15.00 hores
Els fets s'han produ√Įt en el carrer de l'Arxiduc Carles | Google Maps

Quatre persones, un home de 40 anys i tres dones de 23, 67 i 95 anys, respectivament, han resultat ferides per inhalaci√≥ de fum en l'incendi d'una casa del carrer de l'Arxiduc Carles de Val√®ncia, segons ha informat el Centre d'Informaci√≥ i Coordinaci√≥ d'Urg√®ncies (CICU).

El succ√©s s'ha produ√Įt este dissabte cap a les 15.00 hores, quan els servicis d'emerg√®ncia han rebut cridades de numerosos ve√Įns en les que alertaven del foc. Fins a l'arribada dels efectius de Bombers, algunes persones demanaven auxili des de les finestres i els balcons de l'edifici afectat.

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat uma ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB). Les quatre persones ferides han sigut traslladades a l'Hospital Universitari Doctor Peset de València per inhalació de fum.

A dem√©s, una quinta persona, un xic de 30 anys, ha sigut at√©s en el lloc, per aix√≤ no ha necessitat evacuaci√≥ al centre hospitalari.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Immobilitzat un patinet que circulava amb dos persones borratxes en Alacant" "Desmantellen dos plantacions de marihuana en Llíria i Xirivella"