La reina Letícia fa viatges secrets a Barcelona per vore’s amb un empresari

La monarca i el president d'una coneguda marca mantenen una íntima amistat
La reina Letícia en una imatge d'arxiu | Vanitatis

 

La Família Reial sempre ha mantingut relació amb grans empresaris de Catalunya de manera discreta. Una de les més conegudes és amb la família Tous. De fet, segons va explicar la seua biògrafa, Ana Alós, la reina Letícia hauria influït en l'expulsió de Pilar Rahola i Helena Rakòsnik de la Fundació Rosa Oriol que gestiona la família de joiers.

Ara, 'Vanitatis' ha donat a conèixer una altra família poderosa catalana que té una estreta relació amb la Casa Reial. Es tracta dels Puig, propietaris de l'empresa de moda i perfums que gestiona marques com Nina Ricci o Carlonia Herrera. Els monarques els van conèixer l'any 2014, quan van ser convidats a la inauguració de la nova seu del grup Puig a la plaça d'Europa de l'Hospitalet.

Una estreta relació amb la reina

Des d'eixe moment, els propietaris del gegant català de la perfumeria i la moda han establert una forta amistat amb els monarques, sobretot amb Letícia. La reina acostuma a vestir sovint amb les marques de la cadena i a portar els seus perfums i, de tant en tant, fa unes discretes visites al president de l'empresa, Marc Puig, a Barcelona.

Cal destacar, que la relació entre els Puig i la Família Reial no és nova. L'empresa va ser durant més de dos dècades un dels patrocinadors de la Copa del Rei de vela que se celebra cada estiu a Mallorca i on tradicionalment hi ha participat Joan Carles I. Això va fer que el rei emèrit i l'aleshores propietari de l'empresa, Enrique Puig, tingueren una gran amistat. A més, Puig també va ser l'armador del veler 'Azur de Puig' que tripulava la infanta Cristina.

Diversos viatges a Barcelona

Les visites a Marc Puig són un dels viatges que fa la reina Letícia fa d'amagat a Catalunya, però no els únics. A més de les visites oficials com el lliurament dels premis Princesa de Girona, la monarca també acostuma a anar a Barcelona de forma secreta per visitar la seua germana, Telma Ortiz, que fa anys que residix a la ciutat comtal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Denunciats 56 metges de la província de València per oferir pseudoteràpies" "Un home ferit greu al caure des d'una escala quan podava un arbre a València"