La reina Letícia i Pablo Motos entaulen amistat

Pablo Motos rebent el seu guardó en els Premios Nacionales de Cultura | España Diario

 

No tots els dies un té el privilegi de conéixer a una de les majors figures polítiques del país, encara que eixa va ser la fortuna de Pablo Motos, qui recentment va tindre la possibilitat de conéixer a la reina d'Espanya, Letícia. Irònicament, segons planteja 'El Español', era ella la que estava ansiosa de conéixer-lo i no a l'inrevés, ja que sembla ser, Pablo, estava molt tranquil.

  

  

Pel que sembla en esta cerimònia la reina i el presentador van fer bona relació i van iniciar la seua inesperada amistat. Segons comenta l'esmentat mitjà, Letícia tendix a monopolitzar a les persones que li resulten interessants i no se separa d'elles durant els actes oficials; açò mateix sembla ser el que va succeir en eixa ocasió, en la qual tots dos li la van passar parlant tot el que va durar l'esdeveniment.

La reina li va permetre tutejar-la

De fet, 'El Español' assevera que Letícia estava tan interessada en la conversa amb Pablo que el propi rei va haver d'acostar-se a ella i instar-li que conversara amb els altres assistents; no obstant açò, la reina va desoir la seua petició i va continuar parlant amb el presentador. Pablo, per la seua banda, es va sentir una mica aclaparat per l'actitud de la reina, encara que esta va insistir que no es preocupara, que ja aniria en una estona. A més, el va animar a que la tutejara, establint quasi un tracte d'igualtat.

'El Español' relata també que, quan s'acostava la fi de la vetlada, l'actriu Concha Velasco es va portar una decepció en tractar d'aconseguir una fotografia amb la reina: Letícia estava tan interessada a acaparar l'atenció de Pablo que, quan es va acostar l'actriu, li va dir que no era el moment oportú.

La seua reacció va sorprendre a tots els presents però el rei Felip va tractar de llevar-li ferro a l'assumpte oferint-se ell a fer-se les fotografies. Al final de l'esdeveniment sembla ser que Letícia i Pablo van acordar que la reina visitaria alguna vegada el plató del programa, açò sí, va matisar que ho faria com a espectadora i no davant de les càmeres.
 

L'actriu no va aconseguir una foto en solitari amb la reina encara que sí amb Felip| España Diario

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desarticulada una banda criminal a Alacant" "Detenen un home per furtar maquinària valorada en milers d'euros a Castelló"