Rescaten a un ancià de Petrer que va estar dotze hores en terra

La seua esposa, amb la que conviu en la mateixa casa, té demència
Rescaten a un ancià que portava més de dotze hores en terra | Pixabay

Fa uns dies es va rescatar a un ancià en Petrer, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), en caure en terra i trobar-se durant quasi dotze hores en una habitació de la seua casa sense poder alçar-se.

Tal com ha publicat el diari 'Información', la intervenció de la Policia Local i el departament de Servicis Socials va ser fonamental, ja que l'ancià va estar més de dotze hores sense poder menjar ni beure res. La seua dona, amb la que conviu en la mateixa casa, patix algun tipus de demència, per esta raó no va poder ajudar al seu marit.

El propietari d'un bar situat molt prop de la casa del matrimoni va donar la veu d'alarma estranyat del fet que la parella no li obrira la porta del domicili. Ràpidament, l'home va telefonar als agents de la Policia Local.

L'home encara respirava

Les autoritats es van desplaçar fins al lloc dels fets, a on es trobaren dins d'una habitació a l'home en terra. Afortunadament, l'ancià encara respirava i estava conscient. La Policia va avisar als servicis d'emergència perquè assistiren a la víctima.

Després de comprovar que l'ancià caminava sense dificultat, els Servicis Socials es van fer càrrec del matrimoni. No obstant això, un dia després, la dona va haver de ser atesa per un equip mèdic que la va traslladar a l'hospital d'Elda a on va quedar ingressada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estafa 9.000 a 35 dones a través d'una aplicació de cites des de Llombai" "Greu ferit en caure amb l'avioneta en Orihuela"